COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Explore

Det handler om fantastiske oplevelser
Vi er eksperter i at finde aktiviteter til jeres firmarejser, der kan mærkes i krop og sjæl, længe efterrejsen er slut. Vi tilpasser dem naturligvis, så de passer til lige netop jeres virksomheds DNA og til jeres øvrige program. Det er altid populært at opleve et af de helt store SPORTs-stævner på de store stadion fra tilskuerpladserne. Måske er I mere til ACTION og adrenalin og ønsker selv at prøve kræfter på banen i fx. et Nascar-løb? Mulighederne er mange, og vi finder dem gerne til jer. 
 
OUTVENTURE - anderledes oplevelser i det fri
Er jeres virksomhed på udkig efter ekstraordinære oplevelser, der foregår udendørs, og som ingen havde regnet med - så prøv vores OUTVENTURE-aktiviteter. Her handler det om at få nye oplevelser på kendte destinationer, som foregår under åben himmel, og som vil blive huske længe af alle. Vi arrangerer alle former for OUTVENTURE-oplevelser, uanset om jeres rejse går til en storby eller til vildmarken. 

SPORT: vip-rejse til MotoGP™

firmature til MotoGP™

Vi er autoriseret forhandler af firmature til MotoGP™ og kan tilbyde de absolut bedste rammer, når I planlægger incentive-rejser, loyalitetsprogrammer eller produktlanceringer.

Læs mere

OUTVENTURE: GlaCIER Walk

Fodboldtur

Få en enestående naturoplevelse med en gletsjervandring i Grindelwald. Oplev højderne helt tæt på, uden I behøver at være bjergbestigere. En fantastisk outventure-event for en dag.

Læs mere

ACTION: flight simulator

Flight Simulator

Forestil jer at sidde i flysimulatorens kabine, klar til "take-off”. Spændingen er på sit højeste, for I har ingen idé om, hvad der kommer til at ske og hvornår.

Læs mere

hvad drømmer i om?
kontakt os nu for et uforpligtende oplæg
Send mail
Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3