COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Sådan arbejder vi - site inspection i Berlin flere gange før rejse

90% af arbejdet ligger forud for rejsen!

400 mand skal til Berlin fra samme virksomhed med i to dage med et tæt pakket program. Alt skal klappe, alt skal planlægges ned til mindste detalje. Programmet indbefatter både fagligt indhold, festmiddag og gallafest, teambuilding, sightseeing og transport uden ventetid og flaskehalse. 

Det kræver ikke bare god planlægning at gennemføre et program, hvor deltagerne ikke selv mærker den fintmaskede koordinering - det er et logistikarbejde uden sidestykke. Og langt det meste arbejde ligger forud for selve rejsen - faktisk lang tid før. Derfor er det selskrevet, at vi som garanter for en veltilrettelagt rejse, besøger destinationen minimum én gang før rejsen - nogle gange flere, og i dette tilfælde hele tre gange.

At se med egne øjne
Første gang tog vi selv afsted for at vælge hoteller, spisesteder, venues og teambuildingmuligheder ud. Anden gang var kunden selv med for med egne øjne at se og opleve stederne, og tredje gang handlede det om at få detaljer på plads. At se de forskellige mangers i øjnene og være sikker på, at vi taler samme sprog, når toget kører. At få defineret, hvor vi potentielt kan løbe ind i problemer og have forskellige løsningsmodeller for dem, og ikke mindst at gennemgå programmet med alle parter én gang for alle.

Denne gang valgte vi at lægge egen krop til de forskellige teambuilding-aktiviteter i programmet og selv afprøve kreative evner og konditionen. Vi rejste hjem med ro i maven og kan ikke vente med at lade 400 kolleger få en fantastisk oplevelse i spændende Berlin.

Læs mere, om hvordan vi arbejder på hjemmesiden her

Udsigt fra fest-lokalerne - imponerende selv i gråvejr
Det er nødvendigt selv at teste teambuilding-aktivitererne - her cykling på den nedlagte lufthavn Tempelhof midt inde i Berlin. 

Konference og skiløb i de Italienske alper

Christian med vores lokale samarbejdspartner i Berlin - tæt samarbejde er grundlaget for et godt resultat. 


Møde på location for gallafest - alle detaljer gennemgåes fx. at det er et must at kunne gå hele vejen rundt om buffeten for ikke at skabe ventetid og dermed en dårlig oplevelse for gæsterne på den store aften. 


Mads afprøver en af teambuilding-aktiviteterne - street-wise


Det mobile kontor i anderledes omgivelser end på Østerbro - urban Berlin

Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3