COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Mallorca, Spanien

Mageløse Mallorca! Vi kender øen ud og ind og kan skabe oplevelser for jeres virksomhed, som glæder krop og sjæl.

Tag med os til Middelhavets perle - den smukke og populære ø blot 2,5 timer fra Danmark og få oplevelser ud over det sædvanlige. Hvad med at udfordre jeres kollegaer i en Paella-dyst, hvor I som teambuilding-aktivitet konkurrerer om at lave den mest velsmagende spanske nationalret i rustikke, landlige omgivelser? Eller måske en spcialdesignet sejl-regatta i Palmas smukke havn sammen jeres kunder? Eller hvad med at tilbringe en dag på det azur-blå hav med jeres team på en vuggende katamaran og slutte dagen af med en udendørs barbeque på en øde strand!?!

Øen er lille, men mulighederne er mange. Mallorca har for længst genvundet sin position som en af Europas smukkeste rejsedestinationer, og det er vi hos T4C er slet ikke uforstående over for. Med hele 300 solskindage om året kan øen give det ekstra vitamintilskud, som vi danskere har så meget brug for. Mallorca tilbyder gode konference-og hotelfaciliterer og har så mange facetter og muligheder for aktiviteter, at vi kan skræddersy et program, der passer til de fleste teamsammensætninger og budgetter.  

Temperaturer dag/hav: januar 14/14
april 21/18
juli 30/27
oktober 25/22

Overnatning: Et væld af muligheder for store og små hoteller, landlig indkvartering, havudsigt mm. 

Mulige aktiviteter og udflugter: cykling, trekking, vandring, gourmet-togtur, cruises, adventure-jeeps, klatring, sejllads, storby-oplevelser i Palma mm.

Zealand Pharma fortæller
Hvordan blev deres firmarejse til Mallorca en succes?
Se filmen her
Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3