COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Hot Air Ballooning Team Challenge

Lad konkurrencegenet blive udfordret i højden og på landjorden. Du og dit team arbejder sammen for at nå først i mål i lydløse svævende luftballoner, såvel som i  terrængående firhjulstrækkere.

Aktiviteten giver en kombination af spænding, adrenalin og fuldkommen afslapning. Her er tale om en helt unik oplevelse, der drives frem af teamets evne til at samarbejde -  med og uden motorkraft.

Hvert team får tildelt en række opgaver for dagen, som deltagerne skal fordele imellem sig, alt efter gruppens sammensætning. Konkurrencen styres af en erfaren gamemaster på landjorden, mens opgaver med klargøring og flyvning i varmluftballonen dirigeres af ballonens kaptajn og udføres af teamet. 
 

Der er hektisk aktitet, når teamet skal lokalisere luftballonen og få den i luften. Herefter opstår der en helt speciel stilhed, når først ballonen er kommet i marchhøjde. Det er nu tid til afslapning med kunder og kollegaer, alt imens I driver af sted med vinden og nyder den spektakulære udsigt.

I kan f.eks. arbejde i teams af 8 deltagere, hvor hvert team disponerer over en varmluftballon med en professionel kaptajn i luften og en firehjulstrækker med chauffør på landjorden.

Vi fortæller gerne mere om vores erfaring med Hot Air Ballooning - ring eller skriv endelig til os med spørgsmål.
 

Team building på højt plan

inspireret?
Kontakt os nu og hør mere om mulighederne for jeres firmarejse
Hør mere

Galleri

Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3