COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Thorshavn, Færøerne

Bare to timer fra København, og verden ser helt anderledes ud! På Færøerne venter rå naturoplevelser og følelsen af at være meget langt væk fra de store kontinenter.

Færøerne er en lille øgruppe midt ude i Nordatlanten. Der er 17 beboede øer, flere mindre øer, holme og skær. Der findes dybe fjorde og smalle sunde mellem øerne. Man er faktisk aldrig længere end 5 km fra havet. Afstandene er generelt ikke store på Færøerne. Et paradis for naturelskere. Perfekt til vandreture, klatring og spektakulære naturoplevelser.

Kom tæt på fuglelivet og dets lyde, nyd synet af de grønklædte fjelde, de charmerende bygder, de smukke fjorde og naboøerne, der rejser sig majestætisk i horisonten. Færøerne har noget at byde på året rundt. Traditioner, skikke, events og oplevelser finder sted sommer, efterår, vinter og forår. Torshavn er Færøernes hovedstad, og byens historie blev grundlagt for over 1000 år siden af vest -norske vikinger.

Senere da Færøerne kom under norsk/dansk herredømme blev byen udvidet, og der bygget skanser som beskyttelse mod de hyppige sørøverangreb. Torshavn er yderst velbevaret, og den gamle bydel er fyldt af stræder, smalle gyder, gamle huse og et utal af trapper.

Byen har gode restauranter, mange lokalt inspireret, og en del ligger i forbindelse med byens hoteller.

Færøerne giver enestående muligheder for at afprøve teamets samarbejde og kommunikation på orienteringsture i fjeldet eller blive udfordret i klatring, svømning eller vandring.

T4C's vurdering: Færøerne ligner ingen anden del af verden, men er stadig en del af vores historie og kultur. Der venter enestående naturoplevelser, muligheder for teambuilding og oplevelser, der giver ro i sjælen. Vi garanterer en oplevelse ud over det sædvanlige!

Transport: SAS /Atlantic  til Vágar lufthavn
Flyvetid:  ca. 2 timer
Transit til Thorshavn: ca. 45 min

Hoteller: Gode 4-stjernede

Møde og konferencefaciliteter: På flere af hotellerne + godt møde- og konferencecenter.

Byliv: Thorshavn er en smuk by med træhuse i mange farver. Byen har de bekvemmeligheder, som en moderne storby skal have.

Natur: Naturen er rå, smuk og enestående både sommer og vinter med fjeld og hav tæt på hele tiden.
 

Mulige aktiviteter:
Klatring
Vandring
Orienteringsløb
Overnatning i hytte på Fjeldet
Fiskeri
Hav-svømning
Hot tub, sauna og spa
mm.

Frister Færøerne?
Vi hjælper jer gerne med en firmarejse
Kontakt os

Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3