COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Marrakech, Marokko


At besøge Marrakech er som at vågne midt i et eventyr fra 1001 Nat. Byen vibrerer af farver, duft, smag og lyd og er en stor smeltedigel af shopping, gastronomi og kultur.

Marrakech har siden tidernes morgen været karavanestop på handelsruterne gennem Sahara og blev i 1960’erne et laid back mødested for en hippiekultur blandt kunstnere og musikere. I dag tiltrækker byen mange forskellige gæster på grund af de charmerende hoteller, menneskemylderet, kulturen, maden og klimaet, naturligvis.

Medinaen, den gamle by, er omgivet af en ringmur, og her slynger de smalle gader sig i et sandt virvar omkring en af verdens største basarer. Her kan du købe tæpper, lædervarer, tasker, tekstiler, møbler i cedertræ og meget, meget mere. Byens centrum hedder Djema-el-Fnaa og er også kendt som eventyrfortællernes torv. Her ligger den berømte Koutoubia-moské - et af de mest berømte og imponerende islamiske monumenter i Nordafrika og lige så høj som Notre Dame i Paris. 


Om aftenen bliver madvognene rullet frem, og torvet forvandler sig til en kæmpe udendørs restaurant, hvor de lokale mødes med hinanden, spiser og snakker. 

Uden for bymuren findes de fransk-inspirerede villakvarter med elegante butikker, og i palmelundene rundt omkring findes flere golfbaner. I det hele taget er Marrakech en enestående blanding af nyt og gammelt. Det er netop denne atmosfære, der har inspireret modeskabere som Jean-Paul Gaultier og Yves Saint Laurent, som i øvrigt begge har villaer her. En anden berømt gæst var Winston Churchill, også han kom hertil for at slappe af. Der er mange gode hoteller i Marrakech, der er optimale for en firmarejse, lige som der er flere muligheder for sjove aktiviteter og andeledes teambuilding.

I Marrakech får jeres kolleger, ansatte eller kunder en kulturoplevelse ud over det sædvanlige. En oplevelse, I sent vil glemme!

Transport: Norwegian flyver direkte 
Flyvetid: 4 timer og 30 minutter 

Transfer tid: 20 minutter
Hoteller: smukke og autentiske 4 og 5-stjernede hoteller inden for eller uden for muren 

Møde og konferencefaciliteter: På hotellerne + i flere historiske bygninger
Mulige aktiviteter: jeep safari, ørkentur med kamelridning, moutainbiking, jeep skattejagt, hiking i Atlasbjergene, shopping i medinaen, kulturbesøg på de historiske steder, open fire barbeque, gastroniske højdepunkter og meget mere. 

 
Blev du inspireret?
Kontakt os nu og hør mere om firmarejser til Marrakech.
Hør mere

Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3