COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Bruxelles

Belgiens hovedstad er en overset europæisk storby, spækket med historiske perler, glade festivaler, kulturelle oplevelser, øl, chokolade - og selvfølgelig Tintin. 

Bruxelles er hovedstaden i Belgien og hovedsæde for langt de fleste EU-institutioner, EU-kommissionen og Nato.

Som besøgende oplever man byen som en multikulturel og farverig smeltedigel med en enorm rigdom inden for arkitektur, kunst og historie. Art Nouveau-stilen er bredt repræsenteret i Bruxelles med utallige smukke bygninger, mange tegnet af den berømte arkitekt ”Victor Hora”. Byen ligger blot 3 km fra Waterloo, hvor Napoleon som bekendt blev stoppet. 

Man mødes af livsglade og imødekommende indbyggere, der holder af at gå til festivaler og deltage i parader med historiske tema og kostumer.

 Både fransk og nederlandsk er oficielle sprog, og 27% af indbyggerne taler desuden et andet fremmedsprog (Wikipedia).

Belgien er også et ”tegneserieland”, og i 1993 besluttede Bruxelles, i samarbejde med Comic Strip Center, at male scener med berømte figurer som bl.a. Tintin, Asterix og Nero på 40 gavle og vægge rundt om i Bruxelles, kendt som ”Comic Book Route”. 

Man kommer ikke uden om Belgiens lækre chokolade og brede sortiment af øl. Og i Bruxelles får du rig mulighed for at smage på begge dele. Byen lever også om natten og har et stort udbud af kulturelle samlingssteder, teater- og musikscener, barer, klubber og diskoteker.

Vores vurdering af Bruxelles er, at byen på mange måder er en overset by som besøgsmål, og at rejsende kun så småt er ved at få øjnene op for, hvor meget den i virkeligheden har at tilbyde. 

Firmarejser, grupperejser og konferencerejser til Barcelona
 

Firmarejser til BarcelonaFirmature til BarcelonaFirmature til Barcelona
Blev du inspireret?
Kontakt os nu og hør mere om firmarejser til Belgien
Hør mere

Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3