COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Reykjavik, Island

Midnatssol, nordlys, varme kilder, gletsjere, laguner, vulkaner og lava. Mystiske og vidunderlige Island venter med stårslåede oplevelser inden for rækkevidde. 

Islands er kendt for stærke kontraster, og alle elementer kommer i spil i den barske og flotte natur. Her kan I både opleve sprudlende gejsere, kraftige vandfald, høje fjelde, flotte dale og meget, meget mere. Island byder på et væld af forskellige muligheder for jer, der ønsker at kombinere jeres firmrejse med enestående naturoplevelser og et ophold i en 'lille' hovedstad. 

Reykjavik er verdens nordligste hovedstad, og hovedparten af Islands indbyggere bor her, ca. 190.000. Byen er trendy og har igennem  de sidste årtier været trendsættere inden for musik, mode, mad og kultur.  Øens beliggenhed mellem Europa og USA gør, at islændingene er modtagelige for impulser fra både øst og vest. Tilbage i ”00”’erne, hvor økonomien var gunstig, voksede Reykjavik eksplosivt. Store anlægsprojekter og byggerier blev gennemført, og infrastrukturen fuldt opdateret. 

Som mange lande oplevede Island medaljens bagside. I 2008 gik de 3 største banker konkurs, og Island var ikke i stand til at redde dem. Med andre ord, ”den islandske økonomi kollapsede, og landet gik konkurs”.

Det seneste år har Reykjavik oplevet en fornyet opblomstring. Økonomien vækster, og der er stort set ingen arbejdsløshed.  Verdens mindste storby med de lyse nætter, hvor det aldrig rigtigt bliver mørkt, er igen at finde blandt de førende. Restauranter ligger side om side, og nattelivet fås ikke meget bedre. Byen har også rigeligt med seværdigheder. såsom Nordens hus fra 1968 og Halgrimskirken, med sit 73 meter høje kirketårn. Når man er i Reykjavik, kan man ikke undgå Laufavegur, der er byens centrale strøg, og det er her, man finder de førende butikker, men husk også at se ned ad sidegaderne, hvor de spændende lokale forretninger ligger.

T4C's anbefaling: Vores råd er at have base i Reykjavik og at opleve den. Derefter kan I begive jer ud i naturen,  hvor I får kæmpe oplevelser, som er svært at finde lige andre steder. 

Transport: SAS /IcelandAir til Keflavik airport
Flyvetid:  ca. 3 timer
Transit til Reykjavik: ca. 45 min

Hoteller: Gode 4-stjernede

Møde og konferencefaciliteter: På flere af hotellerne + godt møde- og konferencecenter.

Byliv: Reykjavik har det hele. Gastronomi, shopping, kulturscene, natteliv og kulturarv.

Natur: Findes ikke lige andre steder i verden. Her mødes varme og kulde, ild og is. Naturen er både ekstrem og indtagende på én og samme tid.
 

Mulige aktiviteter:
ATV - safari
Den blå lagune
Team-tur på hesteryg
The Golden Circle i jeeps
Hval-spotting-ture
Trekking
Hot springs
Nordlys-tur
 

Bliv inspireret af Island!
Vi hjælper jer gerne med en firmarejse
Kontakt os

Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3