COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Dubrovnik, Kroatien

Med sin sublime placering og udsigt over det bølgende Adriaterhav, er Dubrovnik en af de mest mageløse byer i verden, der er omkranset af en ringmur. Her får I både strand, historie, byliv, fantastiske hoteller og gode restauranter. 

Dubrovnik er nok den bedst kendte by i Kroatien på grund af sin særegne blanding af historie og fantastiske strande med azurblåt vand. Byen stammer fra det 7. århundrede og består af et væld af små stræder med fine huse bygget i hvide kalksten og smukke røde tage, hyggelige samt historiske pladser med små gadecafeer og lokale restauranter. På grund af sin autenticitet er Dubrovnik brugt som som filmkulisse til hovedstaden i 'Westeros',  King's Landing i tv-serien ”Game of Thrones”. Byen blev i 1979 optaget som UNESCO-verdensarv.

Fra Dubrovniks ringmure er der udsigt til det azurblå hav på den ene side og til de smukke bygninger på den anden side, og tager man svævebanen op til bjerget, Srdi, bliver udsigten endnu bedre.

Lige uden for Dubrovnik ligger øen Lokrum Island, der har en frodig lund af fyrretræer, palmer og Eukalyptus. Øen er kendt for det forladte Benediktinerklosteret og en stor botanisk have, der begge stammer fra det 11. århundrede. Det tager kun 10 min at sejle dertil fra Dubrovnik.
Derudover er der et væld af anderledes teambuilding-aktiviteter at vælge imellem i den smukkem kroatiske by. 

T4C's vurdering: Dubrovnik er kun en kort rejse væk fra Danmark, og I spilder derfor ikke mange kostbare timer i unødig rejsetid. Dét i kombination med byens smukke placering og historiske islæt, gør den til en af vores nye favoritter for firmarejser.

Flyvetid fra CPH:
ca. 2 timer 20 min

Transfertid: ca. 35 min

Temperaturer dag/hav: januar 8/14
april 15/15
juli 27/25
oktober 18/21

Overnatning: Et væld af muligheder for store og små hoteller, landlig indkvartering, havudsigt mm. 

Mulige aktiviteter og udflugter: I sporet på Game of Thrones - på opdagelse i King's Landing fra Game of Thrones, Make a movie - teambuilding,
regatta på vandet, speedbåds-konkurrencer, hold-olympiade på stranden, Renault 4- safari, skræddersyet gallamiddag i den gamle borg  og meget mere.

VIL I HØRE MERE OM DUBROVNIK
Vi laver gerne et tilbud skræddersyet til jeres virksomhed
Kontakt os
Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3