COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Pakke 2: Mountainbike, Wales

Prøv en 4 dages tur med mountainbiking i verdensklasse. Turen kan designes til alle deltagere og niveauer. Her får I det allerbedste, som den nordlige del af Wales kan tilbyde.

På vej fra lufthavnen kører vi direkte til et af områdets mest populære mountainbike-centre. Her bliver vi introduceret til sporten, og hver deltager får tilpasset cykel og udstyr efter deres ønsker. Der vil være cykler både til den øvede og mindre øvede deltager. Mens gearet bliver rigget til, nyder I en kaffe og et stykke hjemmebagt kage, før turen fortsætter til vores overnatningssted i hjertet af naturparken Snowdonia. 

Vi skal bo på det autentiske og yderst populære 5-stjernede hostel, der ligger på top-100 over de bedste hostels i verden. Bygget på traditionel vis i kampesten og med ægte walisisk stemning, danner det en perfekte ramme for turen.

I den hyggelige spisesal spiser vi vores morgenmad hver dag, mens frokost nydes som picnic, og middagen indtages på en af de mange nærliggende pubs.

I de to følgende dage vil vi opleve den smukke Nord-walisiske natur tæt på. Her skal vi nemlig køre på kendte, men også ukendte mountainbike-stier i den storslåede nationalpark. Vores nærmeste Mountainbike-center er det legendariske ’Coed Y Brenin’, og det vil være vores naturlige mødested gennem dagene. Vi deles op i grupper alt efter deltagernes niveau, der både udfordrer, men også tilpasses gruppens ønsker. En lokalkyndig guide vil være tropfører på alle rides og vil tage os med rundt på fantastiske steder i Snowdonia.

Afslut eventuelt turen med en tur i verdens hurtigste – og Europas længste svævebane. Mens I opnår en topfart på op til 160 km/t vil I kunne nyde den fulde udsigt over hele Nordwales. 

Highlights:

  • Perfekt teambuilding-aktivitet
  • Individuelt tilpasset udstyr
  • Professionelle guides
  • Kør på legendariske stier
  • Kom helt tæt på naturen
  • Niveaudelte hold
  • Oplev Snowdonia Nationalpark
  • Bo hyggeligt med ægte 'Wales'-stemning
  • Prøv verdens hurtigste svævebane

Priseksempel torsdag - søndag i juni 2020: kr. 9995,- pr. person   

 

Kør op på toppen

Lad teamet træde til!

Er mountainbike noget for jer?
Vi sætter gerne rejsen sammen ud fra jeres ønsker!
Send mail

Galleri

Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3