COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Covid-19, Delta, Omikron etc, status på forretningen (opdt. 03.01.22)

Alle projekter for foråret og sommeren i ind- og udland er i samråd med vore kunder blevet annulleret eller udskudt til efteråret 2021 og foråret 2022. 

Alle annullerede projekter er blevet nulstillet økonomisk, samtidig med at á conto indbetalinger løbende bliver ført tilbage, som projekterne annulleres.

Vi har ikke optage lån hos Rejsegarantifonde eller staten i forbindelse med tilbageførsel af á conto indbetalinger for annullerede projekter, afbrudte rejser med mere.

Vi er her, når du, dine kolleger og dine kunder igen skal have det sociale samvær og flowet tilbage, når grænserne og verden igen åbner op.

Alle nye projekter tegnes med garanti for 100% refundering ifald der opstår Covid relaterede nedlukninger som influerer på transporten, indkvarteringen eller selve formålet – vi følger pakkerejsedirektivet i sin helhed

Har du brug for inspiration? Ring til os på 70 20 46 44 eller send en mail på t4c@t4c.dk.

VELKOMMEN HOS OS

TRAVEL4COMPANIES

Vi er din sikkerhed, når du og din virksomhed rejser ud i verden. Med vores knowhow, erfaring og professionalisme er du godt forsikret.

Herudover er vi tilsluttet Rejsegarantifonden, nr. 0114, hvilket betyder, at dine arrangementer hos os er dækningssikret.

Vi har udvidet ansvarsforsikring gennem Gouda med maksimal dækning på dkk 20 mio. pr. skade. Vi har i tillæg tegnet konkursdækning af underleverandører. Går et flyselskab konkurs, hjælper vi jer videre med et andet flyselskab, så I kan fortsætte projektet uden økonomisk mellemværende.

Vi er opdateret på verdens brændpunkter, sortlistet flyselskaber, direktiver og andet som medlem af Danmarks Rejsebureau Forening.

Vi har IATA licens, hvilket betyder, at vi forhandler og booker gruppekontigenter direkte hos flyselskaberne. Navnerapportering, navneændringer, op & nedskrivninger tager vi os af.

Vi arbejder med et håndplukket partnernetværk, uanset hvor i verden du rejser hen med os.

Vi stiller tidssvarende IT til rådighed i form af registreringssite, hjemmeside og event-app, og er der behov for det i løbet af planlægningen & eksekveringen, så tilbyder vi også “one to one” kommunikation med dine kunder og medarbejdere.

Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3