COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Hele teamet skal i spil

I enhver virksomhed er det medarbejderne, der skaber værdierne. Derfor er det vigtigt med fælles visioner, scenarier og strategier

Lad medarbejderne få et break og et mentalt pusterum. Enten i Danmark eller et sted ude i verden. Virksomheden får et godt fundament for øget produktivitet og overskud, og det er med relationer som med biler: Hvis ikke vi passer dem, ruster de.

Det gælder naturligvis også for medarbejderne i en virksomhed. I dag er der behov for, at alle medarbejdere træder i karakter og spiller aktivt med i fællesskabet.
Allerbedst er det, hvis den enkelte medarbejder kan få øje på, hvor hun eller han kan bidrage i den store komplekse virkelighed og spille ind der, hvor det er relevant.

Hele teamet skal i spil
Teambuilding kan være en konstruktiv hjælp til at få øje på dette. Det er en metode til at fremme dynamikken i en virksomhed. Det handler om at åbne deltagernes øjne for, hvordan niveauet i virksomheden kan hæves over det eksisterende.

Det handler om at skabe engagement, forståelse, et godt socialt miljø og lyst til at fokusere på og udvikle fælles værdier. Kunsten er at få hele teamet i spil, så I kan opnå forandring, nytænkning, engagement og fælles visioner. Alle medarbejdere i gruppen skal være aktive og arbejde med de mentale og fysiske øvelser for at opnå det fælles mål om forbedring. Teambuilding drejer sig om, at medarbejderne ikke kun skal kende hinanden som kolleger, men som hele mennesker!

Alle sanser tages i brug
Hvis teambuilding skal have 100 % effekt, skal medarbejderne bringes ud af de daglige og trygge rammer. De vante omgivelser får os til at køre i de sædvanlige rutiner. Derfor er det særligt effektivt, hvis deltagerne flyttes til fremmede omgivelser og oplever et boom af aktiviteter, som berører alle deres sanser.

Ved hjælp af professionelle og erfarne instruktører guides de igennem de mange udfordringer og oplevelser. De erfarer, at der er brug for alle talenterne i en gruppe. De fornemmer også, hvordan de ved fælles indsats kan få held med at skabe konstruktive forandringer i virksomheden.

Rammer af høj kvalitet er en forudsætning
En vellykket teambuilding åbner gruppens øjne for, hvad der nødvendigvis skal ændres. Men det gælder om at være kvalitetsbevidst, hvis I skal have maksimalt udbytte og opnå 100% engagement og præstationer fra deltagerne i forbindelse med en teambuilding. Alt skal klappe til tiden, og arrangørerne skal være professionelle.
 
Teambuilding er for alle.

Opmærksomheden må ikke afledes af irritation over indkvartering, dårlig service, elendig fortæring eller triste omgivelser. Niveauet skal være i top, så gruppen føler sig veltilpas og kan fokusere på det væsentlige. Uanset hvilke aktiviteter, der vælges, skal de afvikles sammen med erfarne instruktører.

Vi tænker, før I handler!
Både de mentale og de fysiske aktiviteter skal være professionelt tilrettelagt. Det er her T4C kommer ind i billedet og tænker på alt det, der skal være i orden, for at deltagerne kan koncentrere sig om værdierne, visionerne og hinanden. Vi skaffer basis for dette ved at gøre os umage – uanset gruppens størrelse, rejsemål, aktivitetsbehov osv. Vi leverer første klasses service på alle fronter.
Ved at overlade arrangementet til T4C, kan I bruge energien fuldt ud på at udvikle medarbejderne og dermed virksomheden.


Teambuilding handler om:

 • at bruge alle talenterne i en gruppe
 • at få alle til at spille sammen og finde den nye vej frem
 • at se bagud, gøre status og reparere på mangler, der har været
 • at se nye muligheder, når alle arbejder mod samme mål
 • at finde de fælles holdninger og værdier, der skal føre til målet
 • at skabe de visioner og strategier, der kan føre til resultaterne
 • at styrke kulturen i en nyetableret gruppe
 • at skabe inspiration og nytænkning i en fasttømret gruppe
 • at skabe motivation, engagement, stolthed, teamspirit og humør
 • at give mere energi, begejstring, entusiasme og arbejdsglæde
 • at motivere ledelsen og medarbejderne, så de kan levere topprofessionelle og kreative ydelser og resultater.
søger i en professionel partner?
vi er specialister i teambuldingprogrammer
kontakt os nu

test

Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3