COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Må vi hjælpe med at forstyrre?

At blive forstyrret for en stund, med oplevelser i nye omgivelser, forstærker vores evne og motivation til at tænke anderledes.

Daglige rutiner og velkendt arbejdsmiljø er med til at skabe effektivitet og kontinuitet i virksomheden. Det er nødvendigt og lønsomt langt hen ad vejen. Men de vaner, der ligger i væggene på kontoret og på gangene, kan samtidig være med til at forhindre os i at tænke anderledes, tage chancer og se muligheder frem for forhindringer.

Forstyrrelse skaber forandring
Nogle gange er der behov for at stoppe op og ryste vanerne af sig, hvis pladen ikke skal gå i hak. Vi skal forstyrres i at tænke som vi plejer, tale som vi plejer (med dem vi plejer), tjekke mails som vi plejer og i det hele taget opnå de resultater, vi plejer.

At blive forstyrret for en stund med oplevelser i nye omgivelser forstærker vores evne og motivation til at tænke anderledes og se verden gennem nye briller. Den rette dosis forstyrrelse giver adgang til nyt potentiale – både for virksomheden og den enkelte medarbejder.

Forstyrrelser på pisten
En oplagt forstyrrelse i vintersæsonen kunne være en firmarejse til sneklædte bjerge og høj, blå himmel. I vil nå nye højder med et virksomhedsseminar, en konference eller en teambuildingproces, hvis I rykker væk fra hverdagen og op på bjerget. Øget fokus, nysgerrighed og kreativitet er bare nogle af gevinsterne I får ved at flytte location.

Endorfiner giver energi
For nogle giver det et sus og en lykkerus at drøne ned ad sorte pister med fuld fart på skiene og vind i håret, mens det for andre vil det kræve mandsmod i rigelige mængder bare at tage skiene på og sætte sig op i en lift. 
Firmarejser skaber forandring

Resultatet er det samme: endorfinerne farer rundt i kroppen og giver jer fornyet energi til både krop og hjerne, så seminaret, konferencen eller mødet kan fortsætte med fuld valuta for pengene efter frokost.

Bekymringerne er pist væk!
Gode forstyrrelser skærper fokus, mens de dårlige tager fokus fra det essentielle. På den perfekte firmarejse skal I ikke spekulere på andet end at få det optimale ud af turen.
Praktik, timing, logistik og de små detaljer, der gør den store forskel klarer vi hos T4C for jer. Vi planlægger oplevelsen sammen med jer, men når pisterne skal nydes, skal I kun fokusere på at få det optimale ud af turen.

Er I interesserede i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer? Kontakt os for en uforpligtende snak.
vil I forstyrres?
vi giver et uforpligtende bud på spændende teambuildingtur
kontakt os her
Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3