COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Valletta, Malta

Når I ankommer til Maltas internationale lufthavn, træder I rent faktisk ud i et stykke historie, der går mere end 7000 år tilbage.

Fortid og nutid, gammelt og nyt mødes på yndefuld vis, og skaber rammerne for alle de inspirerende og mindeværdige oplevelser, I vil få på øen. Øens natur er alsidig og smuk og kombineret med den specielle arkitektur, er kulissen sat.

De maltesiske øer er blevet beskrevet som et stort open-air museum, hvor meget af deres fortid er synlig den dag i dag. I har bla mulighed for at besøge templer, der er ældre end pyramiderne, eller opleve hvorledes ridderne af St. John forsvarede kristendommen. Alle disse historiske kulisser er glimrende rammer for forskellige gruppeaktiviteter, udfordringer og arrangementer.

Malta er stadig ukendt af mange, men ikke for os. Øen er en af vores favoritter for virksomheder, der har behov for at gennemføre incentives og konferencer, og hvor der kan udarbejdes skræddersyede og unikke programmer, der understøtter den enkelte virksomheds program og behov.
 
Øernes størrelser er på ingen måde en ulempe. De små afstande, gør det muligt at komme hurtigt rundt, og opleve det meste af øen. Klimaet fås heller ikke meget bedre. Der er masser af soltimer og varme. Øens hovedstad hedder ’Valletta’, og øens samlede indbyggertal er på 413.000 indbyggere.

Øens officielle sprog er Maltesisk og Engelsk, og møntfoden er euro.

Valletta og Malta er rig på gode restauranter og fantastiske venues. Til de store Gallamiddage og fine fester bruger vi oftest historiske bygninger og områder som ramme. Originaliteten kombineret med Maltas bedste catering, gør oplevelsen sublim og overdådig.

Vi benytter også ofte møde- og konferencefaciliteter i historiske bygninger som fx det gamle Ridder Hospital eller det tidligere sandstensbrud.

Vi har siden 2006 gennemført rigtig mange firmarejser til Malta for virksomhedsgrupper fra 25 og helt op til 350 deltagere.
 
Transport: Norwegian flyver direkte / Lufthansa via Frankfurt

Flyvetid: 3 timer og 15 minutter / 4 timer og 55 minutter inkl. transit

Transfer tid: 20 minutter
Hoteller: Gode 4 og 5-stjernede hoteller centralt eller ved havneindløbet

Møde og konferencefaciliteter: På hotellerne + i flere historiske bygninger
Mulige aktiviteter: mountain bike, løb, rapelling, bueskydning, jeep skattejagt, anderledes sightseeings, dykning, vandsport, matchrace, speeedbådsture, virksomhedsbesøg og meget mere.

Skal rejsen være noget særligt allerede fra ankomsten, hvorfor så ikke sejle frem til hotellet? Se hvordan vi gjorde det for en af vores kunder her.
Blev du inspireret?
Kontakt os nu og hør mere om firmarejser til Malta
Hør mere

Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3