COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Dubai ligger som en storslået, glimtende diamant midt i ørkenen. En storby i særklasse, som bestemt har alle de facetter, man kan drømme om på en firmarejse.

Dubais er i konstant udvikling og nye virksomheder blomstrer op. Vi synes Dubai er et meget inspirerende miljø at opholde sig i, og der er mange muligheder for interessante virksomhedsbesøg. På møde- og konferencesiden finder I også de bedste forhold. Alt kan lade sig gøre - og lidt mere til.

Når ikke der er møder eller seminarer på programmet, byder Dubai på alt hvad hjertet begærer af afslappende og kulturelle aktiviteter.

En tur på stranden eller golfbanen, sight seeing og så må man ikke gå glip af de mange guldmarkeder og basarer, som er et rent eldorado.

Her kan alt erhverves, og prisniveauet er i den lave ende. Der er ingen moms og afgifter, så det kan betale sig at handle i Dubai eller i lufthaven.
 
Den traditionelle gallamiddag kan I skifte ud med en lækker barbeque i ørkenen. Flere meter grill med alt hvad hjertet kan begære tilberedes imens I kører rundt i jeeps, rider på kameler eller sågar står på ski og snowboards. 

Når mørket falder på, er maden klar, og efter middagen glider aftenen over i en fest under en stjerneklar himmel. I øvrigt finder I også alt i restauranter og catering i Dubai - ingen nævnt, ingen glemt.

Bonus: Abu Dhabi ligger kun et par timer fra Dubai. Tag et par dage til Abu Dhabi, og oplev den rigeste af Emiraterne. Oplev F1 hvert år i november eller besøg det storslået Ferrari World med verdens p.t. hurtigste rutschebane.

Siden 2001 har vi arrangeret en del lækre firmarejser til Dubai. Især i forbindelse med møder og incentive rejser. Vi har været af sted med grupper fra 25 til 140 deltagere.
 
Transport: Emirates flyver direkte til Dubai
Flyvetid: 6 timer og 20 minutter
Transfer tid: 20 minutter
Hoteller: Fantastiske 4 til 7-stjernede hoteller. Her mangler intet!
Møde og konferencefaciliteter: På hotellerne + mange fantastiske konferencecentre i Dubai
Mulige aktiviteter Regatta og matchraces, dybhavsfiskeri, vandsport, Jeep skattejagt, Quad bikes og Dune Buggies i ørkenen, Dubai Auto Drome, alpin ski indendørs, skydning, virksomhedsbesøg i enhver
Blev du inspireret?
Kontakt os nu og hør mere om firmarejser til Dubai
Hør mere

Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3