COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Cape Town, Sydafrika

Velkommen til en fantastisk storby! et sted hvor drømmere finder inspiration, og hvor besøgende ønsker at blive eller komme tilbage til.

Cape Town er en sofistikeret by i konstant udvikling, hvor gammelt møder nyt indenfor både historie, arkitektur og kultur. Beliggende under den afrikanske sol på en halvø med bjergrige højder og grønne dale, hvor 2 oceaner mødes giver en firmarejse til cape Town mulighed for at gøre mange forskellige ting uafhængigt af smag, ønsker og budget. 

Vi synes Cape Town er både smuk, interessant og ikke mindst meget behagelig at gå på opdagelse i. Vejret er fantastisk vejr og massere af sol og varme året rundt. Byen har en infrastruktur som vi forventer os af en moderne millionby, og så er både byen og de omkringliggende områder fuld af muligheder for udflugter og aktiviteter for gruppen. I kan bl.a. komme ud og se hvide hajer (hvis I tør), besøge en vinproduktion, tage på safari og meget andet.
 
Cape Town byder på et stort udbud af restauranter og barer, og nattelivet er fyldt med pulserende rytmer og stemning i de varme storbynætter.

Vi anbefaler Victoria & Alfred Waterfront som et interessant sted at se, og i vores øjne er det også bedste sted at bo. Over en lang årrække udviklede The Dutch East India Company området, med deres handelsskibe, ladet med krydderier og skatte fra andre lande. Området er i dag fyldt med spændende forretninger, restauranter, barer, biografer og teatre samt en del gode hoteller. Og så er det også herfra man sejler ud til Robben Island Museum, hvor Nelson Mandela sad fanget.

Vi har siden2004 rejst til fantastiske Cape Town med mange forskellige firmaer og deres kunder og ansatte
og arrangeret skræddersyede events for 12  til 85 deltagere.
 
Transport: British Airways via London eller KLM via Amsterdam

Flyvetid: 15 timer og 35 minutter inkl. transit

Transfer tid: 50 minutter
Hoteller: Gode 4 og 5-stjernede hoteller centralt i Cape Town eller ved havnefronten

Møde og konferencefaciliteter: På hotellerne + konferencecentre i Cape Town
Mulige aktiviteter: Safari, luftballon, mountain bike, løb, rappelling, bueskydning, skattejagt i jeep,  anderledes sightseeings, dykning, vandsport, en dag i vinmarken kombineret med en nat eller to på Sydafrikas tidligere præsident F.W. de Klerks farm.
Blev du inspireret?
Kontakt os nu og hør mere om firmarejser til Cape Town
Hør mere

Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3