COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

F1 simulator and track day

Den ultimative event for sælgere eller medarbejdere, der måske belønnes for at have  skabt ekstraordinære resultater.

Vi har sat et par rigtig spændende dage sammen i og omkring Bologna med køretræning i F1 simulator og banekørsel, hvor timerne i simulator skal afprøves og forfines. Banekørslen gennemføres på Adria-banen i standardbiler som Kia Cup, eller sportsvogne som Ferrari 430 Challenge. Fælles for bilerne er, at de er sat op til banekørsel.
 
Vi har allieret os med Luigi Mazzola, tidligere chefingeniør på Ferraris F1 biler under Schumacher-æraen, og Thomas Biagi, racekører i den internationale Superstar-serie, hvor han i 2012 kørte for BMW og senere for Mercedes-AMG Romeo Ferraris.
Med dette team er der garanti for, at deltagerne i gruppen får en ”once in a life time” oplevelse og kommer hjem med køretekniske færdigheder uden sidestykke.
 
F1 simulator og Track day - firmaevent uden sidestykke

Teambuilding hos mesteren selv

Er der brug for inspiration til, hvordan samarbejdet styrkes hjemme på arbejdspladsen, så afsætter vi yderligere et par timer før eller efter træningen i F1 simulatoren til foredrag med Luigi Mazzola. Han fortæller på levende vis om de faktorer, der var årsag til, at Ferrari igen blev en vinderbil i F1, og hvordan Jean Todt, chef for Ferrari F1 i perioden 2006 – 2008, skabte en vinderkultur og teamånd.
 
Italiens fineste og sagnomspundne motorcykel mærke ”Ducati” ligger i Panigale, bare 10 minutter fra Bologna. Vi har gennemført flere succesfulde besøg hos Lamborghini og Pagani, og vi var hos Ducati, den dag, hvor AUDI købte fabrikken.
 

Skal jeres næste firmarejse give et adrenalin-kick?Firmarejse med et adrenalin-kick?F1 simulator og Track day - firmaevent uden sidestykke
Blev du inspireret?
Kontakt os nu og hør mere om firmature til Adria-banen
Hør mere

Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3