COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Flight simulator

Forestil jer at sidde i flysimulatorens kabine, klar til take-off. Spændingen er på sit højeste, for I har ingen idé om, hvad der kommer til at ske.

Så starter problemerne, hvor I skal foretage en nødlanding på vandet, klare katastrofeåbning af flyets døre og stå for beredskab med katastrofe-glidebaner og så videre.

 
I skal være fuldstændig sikre på alle procedurer for at afværge katastrofen. Den ultimative test af crewets sammenhold og stresstærskel.

Vi har god erfaring med at skabe enestående events i Lufthansas flysimulator, kendt for at være Europas absolut bedste. Det hele styres og koordineres af Lufthansas egne instruktører.
 
Firmaevent  i Lufthansas flysimulator

90 seconds to go

I sidder stille og roligt i sædet og nyder flyvningen. Pludselig falder trykket i kabinen, og ud af vinduet skimtes ild og røg fra venstre motor. "90 seconds to go” er en international standardevakuering af passagerer på rutefly.
 
Som udgangspunkt skal det være muligt at evakuere et fly på 90 sekunder. Det betyder, at flyets crew skal være 100 % bevidste om deres ansvarsområder og kunne deres opgaver til fingerspidserne.
 

Flight simulator. Firmaevent  i Lufthansas flysimulatorFlight simulator.Flight simulator.
Blev du inspireret?
Kunne I også godt tænke jer at være pilot for en dag?
Hør mere

Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3