COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Østrig, Silvretta Montafon

Silvretta Montafon er et unikt og varieret skiområde i Østrig. 

Vi har tilføjet Silvretta Montafon til vores øvrige håndplukkede katalog af skisportsdestinationer til firmarejser, fordi området er i særklasse.
Virkelig gode forhold, tilpas sofistikeret uden at være dyrt, og stadig relativt ukendt i Danmark, hvilket giver vores kunder en vis frihed til at nyde ferien uden at løbe ind i nabovirksomheden eller andre konkurrenter.

Kun fire effektive rejsetimer fra København ligger den storslåede dal, som er en del af bjergkæden Voralberg, tæt på den Schweiziske grænse. 

Silvretta Montafon er skiløb i særklasse. For alle. Og med talrige pister og hældninger med pulversne er området også et hotspot for free ridere og off-piste. Er man til snowboard og trek ski, er Nike Snow Park den ultimative legeplads.

 
Siden 2007 er der investeret over 100 millioner euro i området og infrastrukturen for at bringe Silveretta Montafon op blandt de bedste ski områder i Østrig. Og de er godt på vej! Den seneste skud på stammen er en 8 personers gondol lift 'Panorama Bah', som byder på en imponerende 2,3 km lang svævetur hen over to helt nye pister.

Byen Schruns ligger som porten ind til Silvretta Montafon dalen. Det er en autentisk og charmerende lille bjergby med omkring 3200 fastboende.
Her er gode hoteller med høj service, masser af gode muligheder for konference og forskellige gruppeaktiviteter og et indbydende aften og natteliv. De mange steder med afterski lever bestemt op til de østrigske standarder for fuld musik, fest og farver.

På den kulinariske front finder et varieret udbud af restauranter på pisterne, perfekt til fælles frokost midt på dagen. Byen byder også på mange skønne restauranter, hvor et par stykker af dem, med rette, kaldes gourmet-restauranter.
 
Silvretta Montafon er et unikt og varieret skiområde i Østrig.
Transport: SAS flyver til Zürich
Flyvetid: 1 time og 45 minutter
Transfer tid: 2 timer

Hoteller: Få men gode 4-stjernede hoteller.
Ski in/out hoteller: Nej

Møde og konferencefaciliteter: På flere af hotellerne
Beliggenhed: 750 m .o.h.
Højeste pistestart: 2340 m.o.h.

Total pister: 230 km
Længste pist: 6,8 km
Sværeste pister: Black Scorpions, 7 svære pister med op til 81% hældning.
Blå pister: 110 km
Røde pister: 86 km
Sorte pister: 34 km
Off-pist: ?
Langrend: 130 km

Liftkapacitet: 83.400 pers./t
Andre aktiviteter: 
Sneskovandring
Paragliding
Avalanche rescue
Iglokonstruktion
Curling
Skøjteløb
'Toboggan’-slædeløb
og meget andet.
Silvretta Montafon - unikt og varieret skiområde i Østrig. Firmarejse til Silvretta Montafon - unikt og varieret skiområde i Østrig. Firmarejse til Silvretta Montafon - unikt og varieret skiområde i Østrig.
Blev du inspireret?
Kontakt os nu og hør mere om firmarejser til silvretta montafon
Hør mere

Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3