Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Efterspurgt konferencerejse

CASE: Arrow ECS skulle have formet og afviklet en konferencerejse til VMworld i Barcelona. T4C lavede en spændende pakke med transport, indkvartering, socialt program, restauranter og logistik. Pakken skulle få Arrows kunder til at købe sig ind på rejsen – og det gjorde de! Normalen var hidtil 20-25 tilmeldte til deres konferencerejser, men med denne konferencepakke opnåede de 54 begejstrede deltagere.

Destination
Virtualiseringskonferencen VMworld i Barcelona.

Barcelona er en destination med mange muligheder. I denne case var det væsentligste at vælge rigtigt blandt byens muligheder i sammenhæng med konferenceprogrammet og gruppens sammensætning. Der skulle være en portion action og konkurrence, men også mulighed for læring og sammentømring af kunder på kryds af virksomheder.

”Når jeg skal arrangere en firmarejse, så er det allervigtigst for mig, at min samarbejdspartner tager kontrol over hele den samlede pakke.”Bettina Stecher, marketing project manager

Transport
Arrows klare ønske om direkte flyvning blev opfyldt med en Norwegian-afgang fra København, som passede perfekt ind i programmet.

Ekstra service: for deltagere fra provinsen blev der sørget for fly fra Jylland via København eller Amsterdam med sikret indkvarteringsmulighed på Hilton ved evt. behov for overnatning mellem flyvningerne.

Highlights
Match Race på åbent hav
Dagen efter ankomsten til Barcelona var der action, oplevelser og socialt fokus på programmet. Turens største event blev en tre timers Match Race for hele gruppen; en social begivenhed med en konkurrence om at komme først i mål, men samtidig en storslået oplevelse.

”Vi var ude i 9 både, som vi havde sponsorer på, med fem personer i hver båd, som så skulle lære at styre de her både. Det var rigtig godt arrangeret og en virkelig god event, som folk har snakket rigtig meget om efterfølgende”Bettina Stecher, marketing project manager

Kulinarisk cykeltur:
Gruppen var også ude på en tour-de-tapas rundt i Barcelona, som ud over en opdagelse ud i lækre spanske specialiteter, også gav mulighed for at opleve byen fra et nyt perspektiv.

Gode madoplevelser er af stor betydning på sådan en rejse. Den kulinariske forkælelse fortsatte derfor under hele opholdet, hvor gruppen hver aften samledes om en lækker middag på en ny, håndplukket restaurant.

T4C’s særlige fokusområder

  • Fuld service og kontrol i forhold til hver enkelt deltager både før og under rejsen. Herunder kommunikation, fakturering, særlige ønsker og transport.
  • Fleksibel booking (fly, hotel og aktiviteter) så gruppen kunne vokse til sidste øjeblik og stadig være samlet.
  • Tovholder på økonomi hele vejen igennem. Herunder håndtering af udlæg for kunden.
  • Etablering af ’info disk’ til rådighed for samtlige deltager fra ankomst til afrejse Herunder ekspres tjek-in.  
  • Varetagelse af sponsorer. Herunder produktion af sponsormateriale og sikring af optimal synlighed.
  • Sammensætning af restaurantprogram og menuer tilpasset hele gruppens ønsker/allergier.


Resultat
Konferencerejsen blev en stor succes for Arrow ECS. Allerede inden rejsen fandt sted, var rejsepakken så populær, at antallet steg fra forventet 20-25 til 54 deltagere.

T4C leverede fuld service og løbende opfølgninger helt frem til evaluering og økonomisk afrunding.

Turen gik i plus for Arrow ECS. T4C’s priser er altid inklusiv alt specificeret, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser efter hjemkomst.

”Jeg kunne sagtens forestille mig at arbejde sammen med T4C igen og vil også klart anbefale dem til andre.”  Bettina Stecher, marketing project managerFAKTA
Projekt: Konferencerejse, tilbud til virksomhedens kunder
Destination: Barcelona - VMworld
Kunde: Arrow ECS
Branche: IT-branchen
Gruppestørrelse: 54
Nationalitet: Dansk
Eksisterende kunde: Ja, men ny afdeling

Galleri

Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3