COVID-19 information

Luk / Læs mere
Kontakt os nu
Kontakt
Kontakt os nu på telefon 7020 4644 eller lad os kontakte dig.
 
top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Ekstravagant firmarejse

CASE: En god kunde gennem otte år gav deres medarbejdere og disses ægtefæller en oplevelse for livet. En rejse, der styrkede selvtilliden og sammenholdet i virksomheden, og som fik alle til at arbejde sammen på tværs. Tre forrygende, storslåede og veltilrettelagte dage, hvor alt var planlagt ned i mindste detalje.
Læs hvor lang T4C gik for at skabe den perfekte oplvelse.

Destination
Valletta på Malta.

Med ledelsen på inspektionstur
T4C inviterede ledende medarbejdere med til Malta forud for rejsen for at inspicere hoteller og deltage i møder med det lokale cateringselskab. Det handlede om at besøge venues, planlægge aktiviteter og at gennemgå programmet.

Transport
To flyvemaskiner blev chartret - en med afgang fra Billund og en fra København. Der var på forhånd tænkt over, hvem der skulle sidde ved siden af hinanden, så gæsterne mødtes på tværs af afdelinger, ledelsesniveauer osv.

Storslået ankomst i sejlskib 
Blot 45 minutter efter begge fly var landet, var alle om bord på to store træskibe på vej ind mod Valletta, hvor de lagde til kaj for at spise frokost. Bagefter sejlede gæsterne frem til hotellet, hvor alle fik en delikat velkomstcocktail og værelsesnøgler på hotellets marina.

Highlights
Tre oplevelsesrige dage er i gang:
Allerede ved check-in fik alle gæster udleveret opgaver, små konkurrencer m.m., som de skulle bruge ved ankomst og i løbet af første dag på Malta. Resten af turen var pakket med konkurrencer, små udfordringer, og andre aktiviteter på tværs af organisation, køn og afdelinger.

Skattejagt og barbeque på klipperne:
En af aktiviteterne bestod i en tur med speedbåde til Gozo. Hver deltager havde hjemmefra fået tildelt sit eget våbenskjold og skulle herefter finde frem til den af de 54 ventende jeeps, der var udstyret med det matchende våbenskjold. På denne måde mødte de enkelte deltagere resten af deres hold for dagen. Derefter blev alle kørt ud til en stor fælles BBQ-frokost på de smukke klipper ved Gozo’s ”nøglehul”.

Gallamiddag med 360 graders riddertema:
Den tredje og sidste aften blev der afholdt en overdådig festbanket med gennemført middelaldertema. Alle gæster fik leveret kappe og middelalderkostume på værelset. Kl. 19 spadserede de gennem Valletta, 300 udklædte mennesker med politieskorte, frem til MCC, riddernes oprindelige hospital dateret tilbage til det 16. århundrede. Her var til lejligheden bygget et middelalder scenarie med landsby, indbyggere og middelaldermarked. GlobalConnect's direktør åbnede festmiddagen ved at ride ind i salen i fuld harnisk og lanse. Udvalgte medarbejdere blev slået til riddere i løbet af aftenen. Der var fest med musik til den lyse morgen.

"Med den detaljegrad, vi ønsker, er det ikke noget vi kan gøre selv. Ikke med den perfektion vi ønsker" 
Jørn Grankvist, senior manager corporate marketing

Firmarejse til Valletta på Malta
T4C’s særlige fokusområder

  • Vi briefede alle involverede i eksekveringen af projektet omkring hans/hendes opgave, både hotellets medarbejdere, tjenere, kaptajnen på speedbåden osv.
  • Vi sikrede, at tildeling af værelser, værelsesnumre m.m. fandt sted rettidigt og på samme tid.
  • Vi sørgede for, at gæster med handicap og andet fik den samme store oplevelse som den resterende del af gruppen. I dette tilfælde havde vi booket en minibus, som fulgte os under hele opholdet på Malta.
  • Vi sørgede for, at alle i gruppen hele tiden følte sig trygge og velinformeret.
  • Vi skræddersyede en it-platform specifikt til virksomheden, så den var fri for det administrative arbejde ved indhentning af data på hver enkelt deltager, tilmeldinger, logistik m.m.
  • Alle, der var tilknyttet T4C, stod klar til at imødekomme sidste øjebliks ønsker .


Resultat
Tre dage fyldt med fantastiske oplevelser! Glade medarbejdere formede nye relationer på kryds og tværs af afdelinger. Internt samarbejde i virksomheden styrkedes og det generelle tilfredshedsniveau øgedes. Tilknytningen til arbejdspladsen blev gjort stærkere gennem begejstring, samvær og gode fælles minder.

”Vi har haft glæde af Travel4Companies allerede fra første færd, og har oplevet et top professionelt, detaljeorienteret, lyttende, engageret og kreativt team. Både i den kreative fase, men også i leveringen. ”  
Jørn Grankvist, senior manager corporate marketingFAKTA
Projekt: 'Bits and bytes' - konference, incentive & event
Destination: Malta/Valletta
Kunde: GlobalConnect
Branche: Telekommunikation
Gruppestørrelse: 285
Nationalitet: Dansk
Eksisterende kunde: Ja, gennem flere år

Ring til os på 7020 4644
Copyright © Travel4Companies A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3